Sunday, 11 September 2011

traffic aku..

Reactions: 

assalamualaikum..
sekarang aku tak nak cakap banyak. straight to the main topic. cube korang tengok pageview aku ni.


nampak tak mana hilang korang 5 sept, 7 sept. 9 sept?? kesian lah aku sikit. kenapa tak nak view belog aku? bosan ke? entry tak cukup panjang ke? atau entry tak menarik?



nampak macam mana graf aku menurun? sedih lagi sadis.:(

salam sayang:)

p/s : intai kami antara nampak,esok jangan rindu2an

3 comments:

  1. kena rajin bw ke blog orng nk promote blog kita..

    ReplyDelete
  2. Ramai masih beraya sakan kot..hehe :)

    ReplyDelete
  3. @saizuan : tak sempay lagi:( btw thanx sbb singgah:)

    @belog MTT : heee,semua dlm mood raya lagi:)

    ReplyDelete

dear, terima kasih kerana sudi berkongsi idea, pendapat dan kritikan. jangan lupa follow ye:)

piccioneblu dah besar >.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers