Friday, 12 August 2011

masjid kita! awesome:)

Reactions: 
assalamualaikum..
tetibe macam rasew na bagi entry pasal masjid2 yang adew kat negara kitew. honestly ak memang jarang keluar daripada kurungan2 negeri menyebabkan ak tercorot agk jauh dalam mengenali Malaysia, tanah air tercinta. terpakselah ak google di pepagi yang buta lagi menyejukkan sehingga mendorong ak untuk kembali ke alam fantasi bersama2 warga2 katil lepas sahur niey. tetapi cuba menabahkan diri atas alasan ak tamo ajar diri untuk tido lepas sahur *selalu tidow, arini jerk baek ciket.
jom.. jom kitew view masjid2 yang indah niey!

bile da berkenalan dengan makcik google tadi, 
makcik cakap niey masjid wilayah.
yeah! ak taw masjid niey~~ pemes kot:)




cube korang teke masjid niey. cepat2 ..
niey la masjid kristal yang dibangga2kn oleh orang2 ganu:)




niey lak gambar masjid kat ums!
taw ta ums tu ape? universiti malaysia sabah!
lawa.. lawa:)



masjid ubudiah, perak
adew sapew2 taw ta??



 salah satu masjid di negeri di bawah bayu:)




masjid selat melaka:)




masjid zahir yang terletak di tengah2 bandaraya alor star kedah



masjid sultan mizan
location putrajaya



masjid kolej matrikulasi perak(kmpk)
nice!



masjid ismail petra, kelantan



masjid jame' bandar seremban
negeri sembilan



cantik kan..kan masjid kat negara kita. ta bole na masuk banyak2 gambar :) mase ta mengizinkan. nanti laen kali kite sambung ag eh. hehe. gelak jangn panjang2. bulan2 pose niey kene jage. gelak dua harakat suda:)


p/s: terkilau2 mata tengok masjid kristal *saya bakal pemusnah bahasa melayu. ouch! TIDAK!!


6 comments:

dear, terima kasih kerana sudi berkongsi idea, pendapat dan kritikan. jangan lupa follow ye:)

piccioneblu dah besar >.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers